DE BILJARTCLUBS

CAFÉ 'T ZONNEKE HEEFT VIER BILJART-CLUBS. 
HET ENE CLUBJE IS WAT FANATIEKER EN SERIEUZER IN HET SPEL DAN HET ANDERE. 
HELAAS ZIJN ZE NIET ZO FOTOGENIEK. 

TEAM: BILJARTCLUB 'T ZONNEKE:
Zij kunnen een serieus en goed potje keu'en, en schrikken dus ook niet terug voor driebanden.
Zij spelen wedstrijden mee in de competitie van de Z.O.B.C., waarbij Riet achter het stuur zit.
Hun trainingsdag is zondagmiddag, tweemaal per maand. Ze trainen serieus, maar altijd heel sportief en iedere keer met een lach. 
Spelers: Eddy, d'n Bolle, Jan, Rogér, Erwin, Henk, en Riet. 

TEAM: B.Z.K.:
Afkorting voor Biljartclub Zonder Keu. Zo genoemd omdat ze destijds vooral voor de fun samen kwamen. Maar dat was anno 2010. Inmiddels worden er al verschillende jaren echte "serieuze" partijen gespeeld. Uitslagen wordt zelfs keurig in een map genoteerd en statistieken worden netjes bijgehouden. Maar maakt hen dat serieus ? Nee hoor, het is nog steeds een gezelligheidsgroepje wat vaak nogal luidruchtig en hard-lachs aanwezig is. Soms ook met een luchtige discussie die nergens heen gaat. Ze biljarten 1 keer per maand op zaterdagavond. Bijna altijd aangemoedigd door hun vrouwen, die dan een theekransje houden.
Spelers: Kees, Kees, Henk, Harry, Leen, Paje, Christy en Adrie. 

TEAM: NAAMLOOS:
Groepje van vier wat elke donderdagavond de keu in de hand neemt, maar waarbij een naam ontbreekt. Ze spelen wel serieus als het erop aan komt. Maar kunnen het niet laten om - tussendoor en vooral aan het einde - met een brede lach de wedstrijd te analyseren.
Spelers: Wim, Dies, Jan en Bas.

TEAM: BARBEKEU'S:
Ze moeten nog uitzoeken hoe lang hun clubje nou precies bestaat. Maar dat is in ieder geval rond de 30 jaar ! De humor zit er bij hen altijd goed in. Hoewel het onderling wel eens ambitieus kan zijn, vinden zij het winnen lang niet zo belangrijk als de gezelligheid en de grapjes die tussendoor gemaakt worden. Vroeger waren het kampioenen in top-endjes slopen. Maar naarmate de jaren verstreken zijn, is dat niet meer hun sterkste kant. Ze biljarten 1x per maand op zaterdagavond
Spelers: Erwin, Jean Pierre, Robert, Rob, Court, Werner, Jan, Rogér, John en John.