DE KART-CLUB

KART-CLUB 'T ZONNEKE

Een groep kart-liefhebbers die 1x per maand naar een kartbaan rijden om daar als groep de competitie met elkaar aan te gaan. Iedereen die dat wil kan met de groep mee rijden, eenmalig of meermaals. Daarbij wordt iedere keer een andere kartbaan bezocht zoals b.v. Breda, Roosendaal, Antwerpen, Puurs, St Niklaas, Dordrecht, Maarssen of Wilrijk. 

Op de bewuste avond wordt er in totaal 2 keer gereden. Allereerst wordt er een zogenaamde opwarmheat gereden. Korte tijd daarna volgt dan de wedstrijd. Van beide heats worden de resultaten bijgehouden. 

Minimaal 1x per jaar wordt er ook gekart met zogenaamde snelle karts (deze uitslag telt niet mee en wordt voor iedereen genoteerd als 0 punten). Ook hiervoor geldt dat een ieder welkom is om mee te rijden.

De kart-datums staan vermeld op onze agenda. Zin om mee te rijden ? Laat dit dan even weten bij het café (app 06-135 777 07 of tel. tijdens openingsuren 076-597 24 72). Dit in verband met het vervoer naar de kartbaan. Ook een uitdaging van een ander groep karters is altijd welkom !

UITSLAGEN WEDSTRIJD RACES 2019:

UITSLAGEN OPWARM-HEATS 2019

WINNAARS 2018:

Wedstrijd/race:
1.
2.
3. 

Opwarm-heats:
Bekerkampioen : Bart Frijters.