DE KART-CLUB

KART-CLUB 'T ZONNEKE

Een groep kart-liefhebbers die 1x per maand naar een kartbaan rijden om daar als groep de competitie met elkaar aan te gaan. Iedereen die dat wil kan met de groep mee rijden, eenmalig of meermaals. Daarbij wordt iedere keer een andere kartbaan bezocht zoals b.v. Breda, Roosendaal, Antwerpen, Puurs, St Niklaas, Dordrecht, Maarssen of Wilrijk. 

Op de bewuste avond wordt er in totaal 2 keer gereden. Allereerst wordt er een zogenaamde opwarmheat gereden. Korte tijd daarna volgt dan de wedstrijd. Van beide heats worden de resultaten bijgehouden. 

Minimaal 1x per jaar wordt er ook gekart met zogenaamde snelle karts (deze uitslag telt niet mee en wordt voor iedereen genoteerd als 0 punten). Ook hiervoor geldt dat een ieder welkom is om mee te rijden.

De kart-datums staan vermeld op onze agenda. Zin om mee te rijden ? Laat dit dan even weten bij het café (app 06-135 777 07 of tel. tijdens openingsuren 076-597 24 72). Dit in verband met het vervoer naar de kartbaan. Ook een uitdaging van een ander groep karters is altijd welkom !

UITSLAGEN WEDSTRIJD RACES 2020:
In verband de verplichte corona-sluiting zijn er in 2020 minder races te rijden. De eind-uitslag /  toewijzing bekers voor dit jaar zal daarom ook afwijkend beoordeeld moeten worden. De wijze waarop is aan de kartclub zelf. Er zullen om die geen reden geen tussentijdse uitslagen op deze site te vinden zijn. 

UITSLAGEN OPWARM-HEATS 2020:
In verband met de verplichte corona-sluiting zijn er in 2020 minder races te rijden. De eind-uitslag / toewijzing bekers voor dit jaar zal daarom ook afwijkend beoordeeld moeten worden. De wijze waarop is aan de kartclub zelf. Er zullen om die reden geen tussentijdse uitslagen op deze site te vinden zijn. 


WINNAARS 2019:

Wedstrijd/race:
1.  Peter Frijters
2.  Giel Bevers

3.  Rini Deckers  

Opwarm-heats:
Bekerkampioen : Bart Frijters.