HET  FORMULE-1  TEAM

OP 12-12-21 WERD GESCHIEDENIS GESCHREVEN. NEDERLAND HAD ZIJN 1e FORMULE-1 WERELDKAMPIOEN - MAX VERSTAPPEN ! EN DAT ALLES WERD BESLIST IN DE ALLERLAATSTE RACE EN DAN OOK NOG EENS IN DE ALLERLAATSTE RONDE. HET WAS EEN BLOEDSTOLLEND SPANNEND SEIZOEN MET EEN BIZAR EINDRESULTAAT !

BIJ HET F-1 TEAM VAN 'T ZONNEKE STOND AL LANGER VAST WIE DE NUMMER 1 ZOU GAAN WORDEN. ALLEEN VOOR DE 2e EN 3e PLAATS MOEST OOK TOT OP HET LAATST GESTREDEN WORDEN. DE WINNAARS VAN HET ZONNEKE F-1 TEAM IN HET JAAR 2021 ZIJN:
1. HARRY VAN BEEK
2. MIKE MARTENS EN ETIENNE HEREIJGERS (DUO)
3. MIA HEREIJGERS

De winnaar van 2021 Harry van Beek (links), ontvangt de wisselbeker van de winnaar van 2020 Mike Daemen (rechts).

De winnaars top 3 van 2021. Van links naar rechts: Mike Martens (2e), Mia Hereijgers (3e), Harry van Beek (winnaar 2021), Mike Daemen (winnaar 2020) en Etiënne Hereijgers (2e). 

IEDEREEN VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

Met een knipoog naar 2021, de 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton werd alsnog 2e. 

Het Formule-1 team is in 2004 door F-1 fanatiekelingen Louis, Karin en Hans opgericht. 
Ook 's-nachts om 3 of 4 uur keek dit trio altijd samen LIVE naar de Formule-1 races. 
Langzaam groeide het groepje uit tot wat nu het huidige Formule-1 team is. 

In memoriam: teamlid Bart van Ginneken, 7 mei 2009

HET FORMULE-1 TEAM bestaat uit 1e klas fanatieke en enthousiaste Formule-1 liefhebbers die samen LIVE races kijken. Ook in de vroege ochtend, als de vogeltjes zelfs nog niet fluiten, komen ze geruisloos via de achterdeur naar binnen geslopen. Iedereen die fan is van deze sport is welkom om met ons mee te komen kijken. Fans die komen kijken worden soms wel gratis voorzien van "heftige" discussies. En commentaar wordt er na afloop ook altijd wel bijgeleverd (maar dan niet meer door Olaf Mol).

Het team heeft zelfs een poule-wedstrijd op poten gezet. Iedereen die mee komt kijken - of op een andere manier een band heeft met 't Zonneke - kan aan het poulen deelnemen. Deelnemers dienen te voorspellen wie er op pole-position gaat starten en hoe de top 5 zal eindigen (in de juiste volgorde). Voor elke race is een aparte poule. In totaal zijn er 52 punten per race te verdienen. En wie aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft behaald, is de winnaar en krijgt de F-1 wisselbeker. Inmiddels poulen er gemiddeld tussen de 25 en 40 fans per race mee, wat het kijken natuurlijk altijd extra spannend maakt.  

Datums en starttijden van alle races zijn te vinden op onze agenda. Daarop staat ook vermeld hoe laat het café opent bij b.v. de ochtend races. Poulen kan voor 2 euro. Poule-briefjes zijn in het café verkrijgbaar en dienen ingeleverd en betaald te zijn vóór vrijdagavond 24:00 uur voorafgaande aan de race. Vanaf zaterdag hangt de poule-lijst in het café zodat door iedereen bekeken kan worden wie er mee gepould hebben en wat de anderen hebben ingevuld. De dag-winnaar ontvangt het inleggeld. Het poulen is in handen van het Formule-1 team. 

Alle informatie over de F1 teams, de coureurs, allerhande recent Formule-1 nieuws,  als ook dat wat iedereen gepould heeft, wie er welke race de pot gewonnen heeft, hoeveel punten je had of hebt, wat de tussenstand van de seizoens-poule is en zelfs winnaarsfoto's.... alles is te vinden op een speciale Formule-1 site. Met dank aan John Sprenkels die deze site heeft gemaakt en continue up-to-date houdt. 

Dus voeg hem toe aan je favourieten:  www.zonnekeformule1.net.