HET  FORMULE-1  TEAM

OOK HET FORMULE-1 TEAM HEEFT ZICH DOOR CORONA, EN DE DAARMEE GEPAARDE VERPLICHTE HORECA-SLUITING, AAN MOETEN PASSEN AAN HET NIEUWE "NORMAAL". 
NET ZOALS BIJ ZOVELEN IS OOK BIJ DE F-1 ALLES VOLLEDIG ONLINE VOORTGEZET. 
DE WINNAAR VAN DIT BEWOGEN JAAR 2020, HEEFT MET EEN GIGANTISCHE VOORSPRONG DE BEKER WETEN TE BEMACHTIGEN, VAN HARTE GEFELICITEERD MIKE DAEMEN !!!

Het Formule-1 team is in 2004 door F-1 fanatiekelingen Louis, Karin en Hans opgericht. 
Ook 's-nachts om 3 of 4 uur keek dit trio altijd samen LIVE naar de Formule-1 races. 
Langzaam groeide het groepje uit tot wat nu het huidige Formule-1 team is. 

In memoriam: teamlid Bart van Ginneken, 7 mei 2009

HET FORMULE-1 TEAM bestaat uit 1e klas fanatieke en enthousiaste Formule-1 liefhebbers die samen LIVE races kijken. Ook in de vroege ochtend, als de vogeltjes zelfs nog niet fluiten, komen ze geruisloos via de achterdeur naar binnen geslopen. Iedereen die fan is van deze sport is welkom om met ons mee te komen kijken. Fans die komen kijken worden soms wel gratis voorzien van "heftige" discussies. En commentaar wordt er na afloop ook altijd wel bijgeleverd (maar dan niet meer door Olaf Mol).

Het team heeft zelfs een poule-wedstrijd op poten gezet. Iedereen die mee komt kijken - of op een andere manier een band heeft met 't Zonneke - kan aan het poulen deelnemen. Deelnemers dienen te voorspellen wie er op pole-position gaat starten en hoe de top 5 zal eindigen (in de juiste volgorde). Voor elke race is een aparte poule. In totaal zijn er 52 punten per race te verdienen. En wie aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft behaald, is de winnaar en krijgt de F-1 wisselbeker. Inmiddels poulen er gemiddeld tussen de 25 en 40 fans per race mee, wat het kijken natuurlijk altijd extra spannend maakt.  

Datums en starttijden van alle races zijn te vinden op onze agenda. Daarop staat ook vermeld hoe laat het café opent bij b.v. de ochtend races. Poulen kan voor 2 euro. Poule-briefjes zijn in het café verkrijgbaar en dienen ingeleverd en betaald te zijn vóór vrijdagavond 24:00 uur voorafgaande aan de race. Vanaf zaterdag hangt de poule-lijst in het café zodat door iedereen bekeken kan worden wie er mee gepould hebben en wat de anderen hebben ingevuld. De dag-winnaar ontvangt het inleggeld. Het poulen is in handen van het Formule-1 team. 

Alle informatie over de F1 teams, de coureurs, allerhande recent Formule-1 nieuws,  als ook dat wat iedereen gepould heeft, wie er welke race de pot gewonnen heeft, hoeveel punten je had of hebt, wat de tussenstand van de seizoens-poule is en zelfs winnaarsfoto's.... alles is te vinden op een speciale Formule-1 site. Met dank aan John Sprenkels die deze site continue up-to-date houdt. 

Dus voeg hem toe aan je favourieten:  www.zonnekeformule1.net.