WELKOM OP DE WEBSITE VAN CAFÉ 'T ZONNEKE

VANAF 26 JUNI 2022 ZIJN WIJ DEFINITIEF GESLOTEN ! 

Café 't Zonneke is een gezellige, laagdrempelige horecagelegenheid - voor jong en oud - die zich  kenmerkt door de persoonlijke sfeer en de gunstige prijzen. Het heeft een actief verenigingsleven. 

Aan de voorzijde bevindt zich een terras met in totaal 25 zitplaatsen. Daar kunt u onder het genot van een drankje - indien gewenst - ook een tussendoortje eten. 

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime overdekte veranda welke zich in de zomermaanden uitstekend leent voor b.v. een BBQ of buffet.
De veranda beschikt over 20 zitplaatsen en kan desgewenst worden uitgebreid met enkele buffet- en sta-tafels. 

Binnen bevindt zich, tegenover de bar,  een "afsluitbare" ruimte die zich prima leent voor een groepsvergadering of besloten kleinere feestjes zoals verjaardagen. 
Door de glazen scheidingwand houdt u zichtbaar contact met de bar en alle overige bedrijvigheid in het pand, maar bent u  desondanks toch met uw eigen groepje apart en besloten gehuisvest. 

Verder heeft het café diverse (goedgekeurde) dartbanen en een biljart ter beschikking. Als ze vrij zijn, kunt u hier (gratis) gebruik van maken. Bent u met meerderen en wilt u zeker weten dat u niet voor niets komt, reserveer dan om teleurstelling te voorkomen (met name in de winterperiode). 


CONTACT

Hugo en Karin, 
Achtmaalseweg 104, 4881 VN, Zundert
Tel. 076-597 24 72. App: 06-135 777 07. Email: hetzonneke@xs4all.nl