ZRDF DART-TEAMS

DE BULLSHOOTERS

Het jongste team dat in dit café en bij de ZRDF gooit. In 2017 was het groepje van 15- en 16-jarigen eindelijk oud genoeg om deel te mogen nemen aan een dart-competitie. Ambitieus en fanatiek lieten ze zich inschrijven voor het seizoen 2017-2018. En met resultaat ! Ze begonnen in de C-poule en werden meteen kampioen ! Eén seizoen later, 2018-2019, was het seizoen nog lang niet ten einde toen ze alweer kampioen van de B-poule werden. Anno 2019-2020 mogen ze hun talent in de hoogste klasse, de A-poule, gaan beproeven. Toekomstige toppertjes ? 
Spelers: Juul, Sven, Jordy, Wessel, Joey, Damien, Job, Rob, Yoran, Koen en Romek.  

DE BULL BOYZ

Een groepje jongeren besloot in 2014 om eens te gaan kijken of ze met darten net zo succesvol konden zijn als met het voetballen. Ze waren toen allemaal rond de 15 en 16 jaar oud. Inmiddels (2019) zijn het volwassen mannen in de leeftijd van 20-21 jaar die een enorme lijst aan overwinningen op hun naam hebben staan.
2014-2015: Kampioen C-poule.
2015-2016: Kampioen B-poule + Bekerkampioen.
2016-2017: Kampioen A-poule.
2017-2018: Bekerkampioen.
2018-2019: Kampioen A-poule + Bekerkampioen.
Spelers: Mike, Tim, Stef, Mike, Jimmy, Koen, Ben, Karim, Lars, Gijs, Jens en Daan.   

TEAM VAN X 

Het "groentje" onder de hier aanwezige dart-teams. Letterlijk en figuurlijk. Want ze zijn er in 2018 als laatste team bijgekomen, en de tekst op hun shirt is eveneens fluor groen. 
Het is een "All-In-The-Family" team. Al kun je er wel eens een vreemde eend in de bijt tussen zien lopen. Doen ze niet moeilijk over. Die adopteren ze dan wel.  
Spelers: Tommie, Sanne, Yoran, Jan, Rob, René, Maikel, Micha, Luuk en Niels. 

S.G.Z.

S.G.Z. staat voor Samen Geraapt Zooike. Omdat het team toen der tijd - lang geleden - begon met een groepje bij elkaar geraapte mensen. Er hebben sindsdien de nodige wijzigingen in de samenstelling plaatsgevonden. Maar het is nog steeds een "just for fun" team, wat een gezellig avondje uit veel belangrijker vindt dan promoveren. S.G.Z. dart in de C-poule. 
Spelers: Barry, Judith, John, Jet, Pieter, Edith, Rogier, Frans, Sheilagh, Erwin en Lee-Roy.

H.H.H.

Waar de afkorting voor staat...? Dat is waarschijnlijk hun best bewaarde geheim. Het team bestaat uit een vriendengroep die al in hun jeugdjaren is ontstaan (+ de kroegbaas) en ze zijn "Men with a Mission". Gedreven tot het uiterste darten ze in de A-poule. Hun mascotte is Idéfix. En ze zijn het enige team met een eigen vlag. Op 10-09-2019 zijn ze samen 600 jaar oud !
Spelers: Ruud, John, Karel, Rob, Peter, Ger, Hugo, Jurgen, Cok, René en Harrie.  

DE SUNDARTS

De Sundarts is één van de 2 teams die hier al onder de pannen waren toen wij als huidige eigenaars, in 2001, dit café gingen uitbaten. Het team is in de loop der jaren nogal eens getransformeerd qua samenstelling. Maar het was en is nog steeds een team dat wel van een feestje houdt. Beste prestatie werd behaald in 2008: Kampioen B-poule. 
Spelers: John, Rogér, Isabelle, Paul, Dion, Jessica, Frank, Mark, Nathalie, Eddy en Joeri. 

FACTOR 180

Het team wat al het langst bij elkaar is, sowieso 25+ jaar. En dat terwijl er qua samenstelling nauwelijks iets gewijzigd is. Uitzonderlijk ! Hun beste prestatie leverden ze af in 2004: Kampioen van de A-poule. Momenteel spelen ze in de B. Een aantal is NAC-supporter in hart en nieren. Dus als hun clubbie op vrijdag thuis speelt, is niet altijd iedereen present aan het dartbord. 
Spelers: Erik, Ralph, Adrie, Björn, Jack, Ed, Ad, Karel, René, Marjo, Maurice, Tim en John. 

BOVENSTAANDE FOTO VAN DE FACTOR 180 IS INMIDDELS AL 15 JAAR OUD. HET IS DE ENIGE FOTO VAN DIT TEAM IN ONS ARCHIEF. HOPELIJK KAN DE CARTOON VAN M. VAN GERWEN BINNENKORT VERVANGEN WORDEN DOOR EEN MEER RECENTERE FOTO ?